Saturday, February 4, 2012

Video: Shahrizat jawab serangan Rafidah Aziz..


Dalam Video ini Shahrizat disamping menjawab desakan Rafidah Aziz, beliau mempertahankan pendiriannya iaitu tidak akan berundur dari Jawatan Ketua Wanita UMNO manakala jawatannya di dalam kabinet di serahkan kepada Najib untuk buat pertimbangan.


Pendirian beliau itu telah mendapat sokongan daripada pemimpin Wanita UMNO yang menegaskan Sharizat tidak harus dipersalahkan di atas masalah syarikat yang dimiliki suaminya.. ha.. Wanita UMNO sendiri dah akui Syarikat suami Shahrizat bermasaalah.

Bagi aku.. ada juga betulnya apa yang Shahrizat jelaskan tentang jawatannya sebagai Menteri itu, beliau telah ditolak oleh rakyat tapi dilantik sebagai Senator seterusnya sebagai Menteri oleh Najib.

Lagipun.. kalau diletakkan jawatan.. maka kekebalan pun hilanglah..

Jadi sekarang segalanya terletak pada tangan Najib, mahu kekalkan atau singkirkan..

Tapi mana mungkin Najib akan mematahkan tulang belakang UMNO nih! Ya lah.. kekuatan UMNO sebenarnya terletak pada Wanita.. ini orang UMNO sendiri kata.

Saksikan apa yang Shahrizat kata tentang desakan Rafidah Aziz!!Jalan yang ada untuk menyingkirkan beliau dari kabinet malah menyingkirkan juga manusia yang telah mengutipnya kembali setelah dibuang rakyat ialah.. undi apa saja.. Asal Bukan UMNO dalam PRU13 ini..

Ini selingan..

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails