Wednesday, February 8, 2012

Tranformasi Jambul Sharizat (Gambar).. selingan sebelum dua lagi pendedahan dibuat!

Sementara kita menunggu dua lagi pendedahan yang akan dilakukan iaitu pendedahan tentang hubungan Malaysia dan Israel dan juga pendedahan terbaru tentang scandal NFC sebagai selingan mari kita lihat Tranformasi Jambul Shahrizat.Gambar diatas adalah screen shot wajah Sharizat yang videonya (Video lihat di SINI) dirakamkan pada Jumaat 3 Feb. lalu ketika beliau baru kembali dari mengerjakan Umrah buat kali ketiga dalam masa dua bulan. Jambulnya tertutup rapi..

Berikut pula adalah gambar Shahrizat yang dirakamkan oleh MinaqJinggo di Di Kampung Bakar Bata, Beruas, Perak,pada 4 Feb. jambulnya mula kelihatan.


Di Kampung Bakar Bata Shahrizat telah mendakwa menerima hidayah dari Allah agar terus memimpin Wanita UMNO.. tak percaya? Tengok video kat SINI.

Di bawah ialah pada 5 Feb di di Hospital Kuala Lumpur.


Di bawah pula gambar dari Lidah Rasmi UMNO Sharizat di Majlis Konvensyen Memperkukuhkan Ekonomi Masyarakat Siam Negeri Kelantan di Wat Uttamaram, Kampung Teresek, Rantau Panjang, Kelantan pada 6 Feb.. tengoklah sendiri..


Adakah ianya akan kembali seperti ini? lihat di bawah..


Itu adalah selingan...

Dua pendedahan yang aku maksudkan ialah oleh Chegu Bard dan Rafizi.

Chegu Bard akan mendedahkan dalam satu sidang media, dokumen & bukti bergambar hubungan dagang Israel-Malaysia termasuk bekal minyak sawit jam 11.30pg bertempat di Komtar Walk, Pulau Pinang.

Manakala Rafiizi pula akan mendedahkan sesuatu yang baru tentang Scandal NFC yang dijangka lebih menggemparkan dalam satu sidang media di Ibu Pejabat PKR jam 11.00 pagi.

HARAP MAKLUM!!!

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails