Sunday, February 26, 2012

Himpunan Hijau 2.0 : Apa yang Blogger Pro UMNO laporkan?Ketika kebanyakkan portal berita on-line menyiarkan laporan yang disokong dengan video akan ribuan yang hadir dalam Himpunan Hijau 2.0 yang telah berlangsung di Kuantan, Pahang ada juga Blogger Pro UMNO yang mahu menafikannya.


Gambar di atas disiarkan oleh sebuah Blog Pro UMNO, tujuannya tidak lain dan tidak bukan ialah bagi membuktikan bahawa Himpunan tersebut tidak mendapat sambutan biarpun hakikatnya adalah sebaliknya..

Selain itu.. bagi yang biasa dengan fotografi.. dari berapa ketinggiankah gambar di atas dan dibawah ini di rakam? dan adakah disekitar padang tersebut mempunyai bangunan setinggi sudut gambar ini di rakam?

Cepatnya dia dapat gambar ni ya...Dari entry yang disiarkannya adalah jelas menunjukkan bahawa beliau cuba mahu memperbodohkan pembaca Blognya tetapi dalam masa yang sama beliau telah menyerlahkan sifat bodoh yang ada dalam dirinya.

Bodoh kerana tidak dapat memikirkan bahawa jika pembaca Blognya boleh membaca apa yang disiarkannya, pembaca tersebut sudah pasti boleh membaca apa yang disiarkan oleh portal-portal berita on-line..

Bacalah apa yang Blogger mangsa pembodohan pemimpin UMNO ni laporkan….

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails