Friday, October 14, 2011

Awie nafi beliau sertai UMNO.


Sehari dua lepas riuh rendah di halaman Facebook dan juga Blog-blog menyebarkan cerita yang Awie akan menyertai Pemuda UMNO.. dengan itu berbagai kutukan yang dilemparkan terhadap Awie..


Kan Negara kita mengamalkan system demokrasi jadi tak salah rasanya kalau Awie nak sertai Pemuda UMNO itu kerana itu hak dia.. jadi.. hormatilah apa pilihan dia..

Takkanlah kerana beliau memilih untuk tidak bersama kita, kita terus menyerang dia.. tak bagus tu.. rasionallah sikit.. jangan emosional..

Laporan dari The Malaysian Indiser juga tidak menyenaraikan Awie atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman turut menyertai UMNO.

Nama yang tersenarai ialah Rashdan Baba, Ezani Nizarif dan Haris Kool dan penyanyi Adam AF dan mereka diketuai oleh Zed Zaidi..

Penyerahan borang keahlian kepada Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin di pejabat Pemuda Umno di sini ialah Timbalan Presiden Seniman Rozaidi Abdul Jamil atau lebih dikenali sebagai Zed Zaidi. – baca di SINI

Dibawah adalah penafian Awie bahawa beliau turut menyertai UMNO, katanya beliau hadir hanya kerana tugas..Mungkin Awie berasa malu untuk mengakui bahawa beliau telah menyertai UMNO, mungkin juga benar beliau tidak menyertai UMNO..

Takkan korang tak faham lagi propaganda murahan UMNO.. 5 orang jadi ahli dikatakan 10 orang, 10 orang sertai UMNO dikatakan 100 orang… macam biasalah.. modal nak menipu orang yang baca Utusan dan tengok TV3..

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails