Wednesday, September 21, 2011

PANAS!! Video Seks Anwar Ibrahim durasi 16min dah tersebar ...



Kalau menurut apa yang dikatakan oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar ini Video Seks Versi Baru yang sekali lagi dikaitkan dengan Anwar mempunyai durasi 16 minit 16 saat telah disiarkan dan tersebar dalam beberapa laman blog termasuk PapaGomo pada hari Selasa.


Video Seks versi mana pulak ni?

Setahu aku kalau video terbaru yang disiarkan oleh PapaGomo yang bertajuk ‘Bapak Anwar diAmpang Apartment hanya mempunyai durasi 3 minit 48 saat sahaja.

Tak jumpa pulak aku Video Seks versi baru yang dimaksudkan oleh Ketua Polis Negara walaupun beberapa blog pro UMNO aku redah..

Kalau korang jumpa.. sila tinggalkan link blog yang menyiarkan Video tersebut dalam ruangan komen ya..

Aku tak tahu bagaimana seorang Ketua Polis Negara boleh mengeluarkan kenyataan yang sangat tidak tepat itu sekaligus membuktikan kepada kita bahawa beliau tidak tahu apa yang dicakapkannya itu..

Atau mungkin juga ini satu promosi untuk Video Seks terbaru tu kot??


Video Seks Versi Baru: Polis Akan Buka Kertas Siasatan
Oleh IWAN-SHU ASWAD SHUAIB

KUALA LUMPUR: Pihak polis akan membuka kertas siasatan baru berhubung klip video seks yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim di mana telah dimuatnaik pada Selasa di beberapa laman blog termasukpapagomo.com.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar bagaimanapun berkata, ia hanya akan dibuat sekiranya terdapat laporan polis mengenai perkara itu.

"Kita perlu meneliti rakaman itu sebelum membuat siasatan baru.

"Prosedur siasatan yang sama akan dilakukan seperti kes (video seks dikaitkan dengan Anwar) sebelum ini bagi proses pendakwaan," katanya pada sidang media selepas Majlis Ulang Tahun Facebook PDRM dan Pelancaran Twitter PDRM di sini, Rabu.

Beberapa laman blog termasuk papagomo.com pada Selasa menyiarkan klip video berdurasi 16 minit 16 saat yang memaparkan adegan seks seorang lelaki yang didakwa mirip Anwar bersama wanita Cina.

Klip video tersebut dengan jelas menunjukkan aksi seks kedua-dua individu terbabit tanpa sebarang tapisan.

Sementara itu, Ismail berkata, setakat ini peminat Facebook rasmi PDRM mencecah seramai 85,000 orang.

"Facebook rasmi PDRM yang dilancarkan pada 21 September 2010 merupakan sebagai satu aktiviti kemasyarakatan PDRM.

"Melalui alam siber, Facebook PDRM juga bertindak sebagai wadah merapatkan jurang komunikasi dan mengikis persepsi negatif terhadap PDRM," katanya.

Mengenai Twitter PDRM, Ismail berkata, ia merupakan antara platform media sosial yang digunakan untuk menyalurkan maklumat dan hebahan terus kepada masyarakat dengan cepat, tepat dan ringkas.

"Twitter PDRM juga akan menjadi medium untuk mengetengahkan berita semasa PDRM seperti kejayaan tangkapan, program bersama masyarakat serta kenyataan atau siaran media oleh pucuk pimpinan.

"Ini termasuk hebahan umum seperti aktiviti PDRM yang akan dan sedang dijalankan serta laporan kesesakan lalu lintas secara harian terutama pada waktu puncak di laluan-laluan utama seluruh Malaysia," katanya.


mStar Online

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails