Saturday, September 17, 2011

EKSKLUSIF! - Rakaman CCTV Berwarna Dato Seri Anwar Ibrahim Di Ampang ApartmentAksi Seks Dato Seri Anwar Ibrahim yang telah disahkan SAH 100% tulen oleh pakar Forensik luar negara dan dalam negara mengakibatkan kemarahan buat para penyokong Anwar Ibrahim. bermacam macam reaksi dari mereka yang mana Anwar Ibrahim sendiri menafikan bahawa beliau adalah pelaku dalam Video Seks tersebut.


Bersumpah beliau enggan walaupun Dato Eskay dengan berani bersama Tan Sri Rahim Thamby Chik serta Dato Shuib Lazim mengangkat sumpah lakhnat dalam Masjid beberapa bulan yang lepas.

Para penyokong Anwar Ibrahim menyatakan bahawa bukan Anwar Ibrahim yang melakonkan aksi seks bersama Pelacur China tersebut. Malah dikatakan bahawa rakaman hitam putih dalam video tidak jelas menunjukkan lelaki tersebut Anwar Ibrahim. Paling malang bila mereka mendakwa bahawa lelaki mirip Anwar Ibrahim yang beraksi dalam video Seks tersebut.

Bagaimana dengan Video dibawah ini? Mari kita lihat:Rakaman yang mana dirakam oleh CCTV dengan warna jelas dan muka Anwar Ibrahim juga jelas kelihatan. Waktu rakaman juga selari dengan apa yang dilakukan oleh Dato Seri Anwar Ibrahim bersama pelacur China tersebut.

Waktu yang dicatatkan dalam video Seks tersebut adalah seiringan dengan rakaman CCTV yang menunjukkan Anwar Ibrahim masuk kedalam Lif dan kemudian keluar dari Lif. Malah sebelum ini juga kita semua telah didedahkan dengan kehilangan Dato Seri Anwar Ibrahim dalam Twiiter dan Facebook waktu hubungan Seks tersebut berjalan.


Korang percaya lagi dakwaan PapaGomo seperti yang ditulisnya diatas kali ini?

Kalau percaya sila baca di SINI

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails