Friday, June 24, 2011

'T' Shirt Khas untuk Pemuda UMNO pada Perhimpunan BERSIH..

Tertanya-tanya juga aku apakah warna dan corak yang akan dipakai oleh Pemuda UMNO bila membaca laporan dari Malaysiakini yang mengatakan Pemuda UMNO akan turut berarak pada 9 Julai ini..

Menurut laporan Malaysiakini Pergerakan Pemuda Umno Malaysia memutuskan untuk mengadakan perhimpunan pada tarikh dan tempat yang sama dengan perhimpunan BERSIH di ibunegara pada 9 Julai depan.

"Kami akan berarak ke Istana Negara pada 9 Julai. Butiran lanjut akan diumumkan kemudian.

"Kami menyokong sistem pilihan raya sedia ada dan mahu bekerjasama dengan SPR untuk melakukan penambahbaikan," kata ketuanya Khairy Jamaluddin.


Kuning sudah menjadi warna rasmi bagi BERSIH dan ianya kini telah menjadi kesalahan bagi menjualnya..

Bagi mengurangkan beban Pergerakan Pemuda Umno Malaysia untuk berfikir mengenai corak ‘T’ Shirt yang sesuai buat mereka yang umum tahu memiliki tahap keupayaan berfikir yang rendah, dibawah ini ada beberapa rekabentuk ‘T’ Shirt yang aku rasakan sesuai buat Pergerakan Pemuda Umno Malaysia itu..

‘T’ Shirt ini pernah aku promosikan di MyKMU dan hasilnya sambutan yang aku terima begitu hangat sekali.. err… disambut dengan sumpah seranah la…

‘T’ Shirt hasil rekaan ‘Tentalum Pembunuh UMNO’ yang kini hilang entah kemana.. korang beleklah kat bawah ni..Sesuai untuk Putera dan Puteri UMNO


Corak ini pula sesuai untuk Putera UMNO


Corak ini palin sesuai buat Ketua Pemuda UMNO


Macam mana? ngam tak design diatas untuk Pergerakan Pemuda UMNO?

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails