Thursday, March 24, 2011

Video Lucah : Barisan Nasional juga tak terlibat - KhairyNazri Aziz berkata “Mereka melakukan atas kapasiti sebagai individu tanpa pengetahuan kami. Umno tidak mahu dikaitkan dengan ini,” untuk memperbodohkan rakyat kononnya UMNO tidak terlibat (baca di SINI)..

Pak Brahim Ali menafikan akan keterlibatan PERKASA dalam video lucah yang mendakwa kononnya DS Anwar Ibrahim sedang melakukan hubungan sex dengan seorang pelacur berbangsa Cina walaupun salah seorang dari Trio Datuk ‘T’ itu adalah Bendahari PERKASA Datuk Shuib Lazim..


Ini pula kata Khairy.. “Pendedahan video seks yang didakwa memaparkan pemimpin kanan pembangkang tidak boleh dikaitkan dengan Umno mahupun Barisan Nasional”

Kalau macam tu.. boleh jadi yang terlibat tu dari MIC kot??

Bila dah kantoi semua pakat nak cuci tangan.. kalau berjaya berebut nak dapat pujian dari Rosmah.. poodah!!


Video seks: Jangan kaitkan Umno dan BN, Khairy

KUALA LUMPUR, 24 Mac – Pendedahan video seks yang didakwa memaparkan pemimpin kanan pembangkang tidak boleh dikaitkan dengan Umno mahupun Barisan Nasional, kata Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin.

Katanya walaupun terdapat penglibatan anggota Umno di sebalik isu itu, ia langsung tidak menggambarkan penglibatan Umno sebagai sebuah institusi.

“Kita tidak terlibat secara parti, tidak terlibat secara institusi dalam apa yang sedang berlaku,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Persatuan Peribumi Perkasa Malaysia berkata pihaknya tidak terlibat dalam pendedahan video berkenaan walaupun bendahari agungnya Datuk Shuib Lazim dilaporkan terbabit.

Setiausaha Agung Perkasa, Syed Hassan Syed Ali, berkata Shuib bertindak sebagai seorang individu dan ini tidak melibatkan Perkasa. – Bernama

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails