Wednesday, March 23, 2011

Saya Lelaki dalam Video itu - Shazryl Eskay

Jika bekas Ketua Menteri Melaka yang pernah dikaitkan dengan jenayah rogol kanak-kanak hari ini dalam satu sidang media mengaku bahawa beliau adalah salah seorang dari tiga orang Datuk yang menjadi dalang bagi tayangan perdana video lucah di hotel Carcosa Seri Negara. – sila baca di SINI.

Lelaki Melayu Islam yang merupakan seorang ahli perniagaan ini pula iaitu Datuk Shazryl Eskay Abdullah dengan bangganya mengaku “Sayalah lelaki dalam Video itu”

Eh?? Rahim Thamby Chik mendesak supaya suruhanjaya diraja ditubuhkan untuk menentukan ketulenan klip tersebut.. yang bussinesman ni mengaku dia yang berada dalam video tu.. apa cerita ni??

Kah..kah..kah.. Rahim nak pekena siapa ni??

Eskay: 'Saya dalam video itu'


"Saya dalam video itu". Begitu pengakuan ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah yang sebelum ini dianggap sebagai Datuk T apabila ditanya sama ada beliau yakin Datuk Seri Anwar Ibrahim merupakan orang dalam video seks yang ditayangkan kelmarin.

Dalam video tersebut terdapat tiga individu - seorang wanita, lelaki yang didakwa mirip Anwar dan seorang lagi lelaki berbadan agak gempal yang dilihat berjalan, tetapi bahagian mukanya tidak kelihatan.

Shazryl hari ini tampil dalam sidang media bersama bekas ketua menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik bagi menjelaskan persoalan berhubung identiti Datuk T.

Menariknya, Rahim menjelaskan, Datuk T bukanlah individu, sebaliknya merujuk kepada tiga kawan baik.

"T ini trio, three," kata Rahim sambil menambah seorang lagi adalah Datuk Shuib Lazim yang juga bendahari PERKASA


Malaysiakini

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails