Wednesday, January 12, 2011

#tanyanajib : Selain Rambut Rosmah, Najib dipermainkan..



Setelah aku terbaca dalam Malaysiakini yang Najib meminta pengguna Twitter mengemukakan soalan itu melalui label (hashtag) #tanyanajib dan akan "mengambil kira" semua soalan yang diajukan, akupun jenguklah dalam Twetter tu..

Kalau korang baca apa yang ditanyakan kepada Najib, boleh dikatakan kebanyakkan soalan selain dari menyentuh pasal rambut Rosmah kebanyakkan soalan memang menggelikan hati, buat aku ketawa seorang diri..

Cuba korang baca yang aku dah salin semula kat bawah ni..

Tunmutaer : RT @wjazairi : #tanyanajib binatang apa yang ade keris di kaki?


DonnDonovey : #tanyanajib Can approve Metallica to hold a concert in Malaysia not? Kirk Hammet got more hair than you.

Shienk26 : wanted to #tanyanajib about good hair products but evidently, its better to #tanyarosmah about that.

brayukk_mogg: Mari #tanyanajib saya mau beli motor jugak.. EX5 bagus kaa Lagenda jugak bagus..? Pinjam sikit wang.. Bole?brayukk_mogg : Mari #tanyanajib saya mau beli motor jugak..EX5 bagus kaa Lagenda jugak bagus..? Pinjam sikit wang.. Bole?

Yang ni aku copy dari Malaysiakini

@NajwanHalimi: Nak #tanyanajib betul ke Rosmah pakai susuk dan main bomoh?

HilmiIsmaill #tanyanajib How does is feel to sleep next to Rosmah? Mendebarkan tak?

MrKayMY #tanyanajib @NajibRazak DS Rosmah ke Riyadh sbg wakil kerajaan Malaysia ke? Kalau ye, kenapa dia?

kev_Q #tanyanajib @NajibRazak Sir, I like your wife's album but where can I obtain the album karaoke version because YouTube seems to delete it.

@aleffush Apa dalam rambut Rosmah?

@tashny: Who do you think would win in a fight: Batman or Darth Vader?

@dawsydozz #tanyanajib apa rahsia bibir yang mengiurkan? Merah jambu gitu

@badkitteyh: #tanyanajib What do you think of CM Lim Guan Eng punya hairstyle?

dearfirdaus #tanyanajib kenapa masih ada rakyat malaysia berperangai seperti babun? lihat sendiri di sesi #tanyanajib . adakah kerana kurang didikan?

faisalmustaffa #tanyanajib ada jumpa Altantuya tak di Paris itu hari?

@jayong28:Kenapa Student uni tak boleh terlibat dalam apa-apa politik tapi budak 14 tahun tak habis PMR boleh kawin? #tanyanajib

fareezakmal@ #tanyanajib #fb Mengapa YAB PM kerap tweet dlm Ingeris dan bukan Bahasa Malaysia?

@NajibRazak. Kenapa banyak kesangsian dalam PERMATA dan sejauh mana kredibiliti Pengerusinya dalam hal ini? #tanyanajib #nkra

NaqibMohamad Naqib Mohamad #tanyanajib altantuya ape citer? OMG! may she rest in peace.

NatAsasi @najibrazak #tanyanajib salam 1 malaysia, PM , boleh kah barang2 dan harga2 yang telah naik diturunkan kembali ? Mesti mustahil kan..

eklern EkLern™ Tan #tanyanajib your official/non-official car , pump ron97 or you pun ambik subsidi ?

aky103 ahmad khairy yahya #tanyanajib kepimpinan melayu atau ketuanan melayu?

Sengkeat66 #tanyanajib kenapa ada sekolah lagi yang tak ada elektrik and air?KENAPA??

akmalnasir Akmal Nasir #tanyanajib mengapa12 tahun berturut-turut kerajaan Malaysia mengalami belanjawan defisit?








lagi korang klik di SINI

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails