Thursday, July 29, 2010

Ini Jawapan Saiful..

Setelah hampir seminggu berlalu Raja Petra mendedahkan mengenai percintaan diantara Saiful Bukhari Azlan dan Farah Azlina Binti Latif hingga membawa kepada pengguguran Timbalan Pendakwa Raya tersebut daripada pasukan yang mengendalikan kes tuduhan liwat kedua yang dikenakan terhadap DS Anwar Ibrahim.

Malang buat perempuan itu yang dalam dia sedar bahawa Saiful itu tunangan orang dia telah bercinta dengan lelaki itu.. seolah-olah didunia ini telah ketandusan lelaki..

Pada 22 Julai lalu dalam postingnya yang bertajuk “The bizarre case of Sodomy 2 ‘ Raja Petra telah menulis.


Farah Azlina Binti Latif, one of the Federal Counsels of the Trial Unit of the Attorney-General’s Chambers who is on the prosecution team in the Anwar Ibrahim Sodomy 2 trial, is having an affair with Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Yes, that’s right, Farah Azlina is bonking Saiful Bukhari. Have you ever heard of any other case anywhere else in the world where one of the prosecutors in bonking the key witness in what can be considered the most important trial in Malaysian political history?

Namun hingga kehari ini tiada penjelasan dari mereka berdua, samada dari Farah sendiri mahupun Saiful. Mengapa?

Mereka masih mendiamkan diri seolah-olah apa yang digembar-gemburkan itu benar.

Kenapa mereka masih mendiamkan diri? Adakah mereka takut atau tidak mahu melukakan hati sesama mereka andaikata salah seorang dari mereka menafikannya dan seorang lagi pula mengiakannya?

Jka Saiful menafikan kisah cinta itu sudah pasti Farah yang telah digugurkan dari kumpulan pendakwa itu akan terluka jika kisah cinta mereka itu benar…

Saiful juga tidak menjawab penghinaan yang dilemparkan oleh Azwan Ali
terhadapnya dimana dalam satu posting yang disiarkan didalam Blog milik Azwan
Ali itu, Azwan telah menulis ….

Dan kecoh semalam....TIMBALAN PENDAKWARAYA KES LIWAT ANWAR IBRAHIM...kena PECAT! Sebab GILA MAIN ASMARA dengan si KENA SUNTOT KOW KOW (sebagaimana dakwaan hanjj dia lah) SI GEBUZZZ ....SAIFUL Bukhary AZLAN !!!

'Eh hello HANJJJ ooi....KO masuk mahkamah....MENUDUH ORANG MELIWAT juborin bangkai ko pun....tak abis lagi....ADA HATI MAIN ASMARA !!! Sah sah SATU DUNIA tahu....betapa hilangnya maruah KO....mengaku KENA SUNTOT kannn??? Kes pun belum selesai...KO TAK ABIS ABIS....CARI PUBLISITI MURAHAN !!! Apa jenis manusia ko ni HA??? Tak payah NAK COVERINA lah KAK SAIFULWATI ooi.... BUANG KAREN jerrrr! SEDEYYYY!!! '

Azwan juga telah membidas Farah dengan menggelarnya sebagai betina Garek dengan menulis..

'Padan si BETINA GAREK tu pun....KO TU....konon bertaraf penting katanya!!! TIMBALAN PENDAKWARAYA....!!! Eh MINAH ooi.....DAH HABIS JANTAN ker TULIN ker...atas muka bumi ni ....untuk KO BERNAFSU???? Tolong lah.....!!!! SEMPAT lagi ni.....??? Memang HAPRAK punya BETINA....padan kena PECAT !!! Ko lah ???? TIMBALAN PENDAKWARAYA BUTA !!! Bekas kena SUNTOT pun...KO PERABIS ya???? '

Dan tanpa menjawab apakah spekulasi terhadap percintaannya itu benar atau tidak, menurut beberapa orang temannya yang bertanya melalui halaman facebook beliau Saiful menulis..

“Semoga segala fitnah dan kebatilan akan dilenyapkan oleh Yang Hak! Akan terus berdoa, istiqamah dan sabar. Tidak sesekali akan melatah dan menyerah kalah. Salam”.

Ringkas saja tulisan Saiful Bukhari Azlan di laman facebooknya Rabu ketika berita pengumuman Peguam Negara Tan Sri Abdul Gani Patail mengenai pengguguran Timbalan Pendakwa Raya Farah Azlina Latif dari pasukan pendakwa kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim disiar meluas di media.

Tulisan terbaru itu dipercayai merujuk kepada dakwaan beliau ada hubungan romantis dengan Farah memandangkan tulisan terakhir Saiful di laman itu ialah pada 19 Julai lalu.

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails