Sunday, March 28, 2010

Lawak Pagi Ahad, 10,000 lebih hadir AGM Perkasa....Parpu Kari didalam Blognya telah menulis lebih dari 10,000 orang hadir ke AGM Perkasa semalam..

Sebelum itu buat yang tidak mengenali Parpu Kari, Beliau ialah seorang Mamak yang telah terlupa asal usul datuk dan neneknya lalu dia mengaku dia seorang Melayu, malah lebih Melayu dari Melayu sendiri.. sama macam Mahathir yang telah mengaku dia keturunan Melayu semalam..

Mamak ini telah berjaya meyakinkan ramai penyokong UMNO bahawa Mamak itu juga Melayu..

Parpu Kari juga telah menulis..

Wow, tak sangka betul aku, ingatkan tak ramai tapi yang datang melebihi 10 ribu orang dari seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak, apa yang anda lihat dalam gambar tersebut cuma dari belah dalam saja, belum lagi belah luar tu!

Siapa sangka setelah menempuhi pelbagai halangan dan rintangan akhirnya berjaya juga mengadakan perhimpunan bersejarah ini, terima kasih juga kami ucapkan kepada mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad kerana sudi datang dan merasmikan mesyuarat pertama Perkasa!

Hidup Tun Dr Mahathir!
Hidup Dato Ibrahim Ali!
Hidup Perkasa!

HIDUP MELAYU! HIDUP MELAYU! HIDUP MELAYU!


HIDUP MELAYU?? Haloo Brother... lu Mamak la.. bukan Melayu.. kah.. kah.. kah.. Melayu dan Mamak tu dua bangsa yang berbeza.. tak percaya tengok cermin..Malaysiakini melaporkan lebih kurang 5000 orang saja yang hadir dipelancaran Selamatkan Malaysia di Hulu Kelang (gambar diatas).

Jadi kalau kat sini 5,000 orang saja.. macam mana dalam Dewan tu boleh lebih 10,000 Orang?

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails