Sunday, March 21, 2010

Kita nak tolak Anwar dengan apa Pak Lah?

Bapak Mertua Khairy atau Pak Lah hari ini telah menggesa rakyat Malaysia agar tidak terus percaya dengan kenyataan DSAI..

Rakyat jangan terus terpengaruh kenyataan Anwar - Pak Lah

KUALA LUMPUR 20 Mac- Rakyat negara ini diminta tidak terus terpengaruh dengan apa juga kenyataan yang dibuat Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Bekas Perdana Menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi (gambar) berkata, rakyat juga perlu sentiasa berwaspada serta berhati-hati terhadap segala tindak-tanduk Anwar.

"Kita mesti tolak apa yang dirasakan tidak betul kerana kita tidak mahu berlaku keadaan porak-peranda dari apa yang dilakukan olehnya nanti," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Pohon Ilmu dan Inovasi Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) serta melawat Taman Herba dan Taman Paku-Pakis di universiti itu di sini hari ini.

Abdullah berkata, apa yang didedahkan oleh ahli Parlimen Bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Zahrain perlu dijadikan ingatan kepada semua pihak selain mengambil perhatian serius terhadapnya.

"Kalau apa yang dikatakan Zahrain bahawa Anwar mengggunakan pendekatan membohong untuk membawa perubahan maka itu sangat memalukan.

"Zahrain ialah seorang sahabat karib Anwar maka dia tentu tahu apa yang dikatakannya itu," katanya. - Media UMNO


Tapi.. kebanyakkan dari kenyataan DSAI tu nampak betul pasal ada fakta.. apa kata Pak Lah kalau kita tolah saja Anwar Ibrahim tu...

err.. Kita nak tolak Anwar Ibrahim tu dengan apa Pak Lah?Bulldozer ini..


Atau Bulldozer Tentera Yahudi ni?

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails