Saturday, February 27, 2010

Pstt.. Depa kata ada Video Lucah Najib dan Altantuya.. Betoi ka?

Video Lucah Najib Razak Dan Altantuya !

Malam tadi program sambutan Tahun Baru Cina PKR Johor yang diadakan di Cabang Sekijang mendapat sambutan luarbiasa. Bukan sahaja dari kaum cina, melayu dan india juga hadir. Ribuan yang hadir.

Program ceramah yang diadakan di Segamat, walaupun puluhan sekatan jalanraya oleh Polis, tidak menghalang lebih 7,000 orang yang hadir tdan urut dihadiri Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Beberapa minggu lepas ada seorang rakan menawarkan vidoe klip sex antara Pardana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan arwah Altantuya. Pencatat tidak dapat memastikan kebenarannya, namun ianya tidak mustahil.

Beliau mahu ianya disampaikan kepada Anwar Ibrahim. Malangnya pihak tersebut meminta imbuhan.

Beliau menyatakan jika ianya digunakan oleh PKR, pasti Najib Razak akan terkubur. Seorang rakan pimpinan pusat berkata, " berikan saja pada KJ dan Muhyiddin, dia lebih memerlukan".

Jika sebelum ini Najib boleh bersalaman dengan Datuk Seri Chia Soi Lek dan tersenyum selepas terdedahnya vidoe lucah , ia memperlihatkan 'mereka sealiran'.

Malah Najib tidak rasa bersalah menerima Chia Soi Lek 'kembali' ke MCA-BN.

Pencatat merasakan rakan-rakan Pakatan Rakyat dan PKR tidak memerlukan isu maksiat untuk menumbangkan UMNO-BN. Isu keadilan, rasuah, ketirisan dan penyelewengan sudah memadai untuk rakyat menolak UMNO-BN.

Tentu ada diantara pembaca berkata, "betul ke ni Zabidie ?". Jawapannya, gambar boleh diedit, adakah video 20-30 minit boleh diubah raup wajah, suara dan aksi semulajadi individu itu.

Namun selepas 'tawaran berkait' tersebut pencatat tidak berminat untuk mengetahui sumber video dan siapa yang menyimpannya. Anda boleh bertanyakan kepada Najib Razak.

Jika sebelum ini Najib pernah bersumpah tidak pernah mengenali dan bersua Altantuya. Sudah pasti Najib akan menafikannya lagi.

Jika ianya benar, seperti skandal Najib dan seorang artis popular di Port Dickson sautu ketika dulu. Sudah pasti vidoe ini akan tersebar tidak lama lagi.

Harap Polis tidak 'kebulur' mengintip perbulan telefon pencatat lagi. Juak UMNO pun tidak perlu bimbang, jika telah berlaku pasti terdedah juga.


Dicatat oleh Zabidie Abas

Followers

Archive

Related Posts with Thumbnails